5 mrt. 2012

Win een exemplaar van Op de golven van de stad

Wij hebben een exemplaar van het boekje Op de golven van de stad ter beschikking om te verloten. Het boek behandelt aan de hand van verschillende fietstochten de voornaamste Amsterdamse School gebouwen van de stad en is uitgegeven door Museum Het Schip. Wij zullen het exemplaar op 9 maart verloten onder de leden van ons blog of volgers van onze Facebook pagina. Het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden. Aanmelden als volger van de blog kan met de optie aan de rechterzijde van de website.
(Wij hebben geen zicht op anonieme volgers)
Het boek is uitgegeven in 2009 als verzameling van zes fietsroutes door Amsterdam en bestaat uit 100 pagina’s informatie over en foto’s van de meest intrigerende gebouwen. De pagina’s hebben een speciaal waterwerende coating, zodat u ook in de regen of sneeuw van de Amsterdamse School kunt genieten. Als u daar zin in heeft.

Indien u zich aanmeldt, krijgt u geen vervelende emails. De verloting vindt plaats op 9 maart, onder ongecontroleerde omstandigheden. Directe familieleden zijn uitgesloten van de loting.

Veel geluk!

Afbeelding: hetschip.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten